MÓN POMONA

PomonaFruits és un projecte de família, de treball en equip i d’il.lusió; una mirada respectuosa cap al territori i cap al món on vivim; una voluntat de promoure un estil de vida més saludable i una manera de contribuir a la sostenibilitat del nostre territori.

Els 5 compromisos Pomona:

Des de l’expertesa de les generacions passades, cuidem aquestes terres amb una mirada al futur.

.

Qui som Pomona?

Xavier Viladot Camps

“Cuidar aquestes terres és una responsabilitat enorme, no només pensant amb els que m’han precedit, sinó també pel món que vull deixar als meus fills.”

Sóc la tercera generació d’una família de productors fructícoles. La natura és la meva inspiració. L‘observació; el respecte i cura de la nostra biodiversitat; i la millora contínua dels nostres sòls són els nostres pilars. D’aquesta manera obtenim una fruita de gran qualitat, saludable i molt saborosa. Sóc una persona inquieta i m’agrada investigar noves vies i tècniques per millorar els processos del camp per ser més respectuosos amb el nostre entorn.

Gemma Llanes Sagarra

“Vam començar comprant productes ecològics pels nostres fills, els volíem oferir els aliments més saludables i gràcies a ells vam decidir fer un canvi en les nostres vides professionals. Vam passar a l’agricultura ecològica i així va néixer PomonaFruits.”

M’ocupo de les tasques de gestió de PomonaFruits i de la preparació de comandes, però, de tant en tant, necessito deixar la feina del despatx per trepitjar els camps, la terra i observar l’anar i venir de les abelles; les formes de les teranyines o respirar l’olor de l’herba fresca. Quan hi veig tanta vida em sento feliç i penso que tot té sentit. Vull contribuir amb tota la meva força a cuidar i a preservar el nostre planeta.

… i un equip compromès de persones que treballen amb passió la terra.